Coaching & Counseling

Als je vragen hebt op het gebied van leven of werk waarbij je begeleiding zoekt in de vorm van individuele gesprekken, dan kun je bij Moverse terecht voor (loopbaan)coaching en counseling.

 

COACHING - bij werkgerelateerde vragen

Coaching is meestal doelgericht en geschikt voor werkgerelateerde vragen.
We bespreken wat je tegenkomt in je werk waar je beter mee wilt leren omgaan. Ik help je om je coachingsvraag helder te krijgen en je verbeterdoelen te formuleren.

COUNSELING - bij persoonlijke en levensvragen

Counseling is vaak meer procesgericht en wordt ingezet bij persoonlijke en levensvragen. We bespreken wat je tegenkomt of hebt meegemaakt in je leven dat je belemmert om je goed te voelen. Ik help je om duidelijk te krijgen welke gedachten, gevoelens en/of gedragingen je hinderen en we onderzoeken hoe je daar anders mee om kunt leren gaan.
< top

LOOPBAANCOACHING - bij loopbaanvragen

Voor loopbaancoaching maak ik gebruik van de Loopbaan Potentieel Methodiek, kortweg LPM. De LPM is gericht op het verbeteren van je employability ofwel inzetbaarheid. Doel is het jouw potentieel in je loopbaan optimaal te benutten. Zie ook www.loopbaanpotentieel.nl.

 
< top

Werkwijze

We bespreken samen wat jouw verbeter-, ontwikkelings- of veranderdoelen zijn en hoe je daar aan kunt werken. Dit kan bijvoorbeeld zijn via een aantal gesprekken, concrete oefeningen, opdrachten en tests, experimenteren met nieuw gedrag, of gerichte training. Hierbij zet ik soms ook elementen in uit de danstherapie, als deze bij kunnen dragen aan het verhelderen van je vraag of het bereiken van je doelen.
< top

>  Deze website is nog in ontwikkeling <